Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Päivitetty 25.5.2018

Rekisterinpitäjä: tmi Fatima Witick
Postiosoite: Pajamäentie 6 D 58, 00360 HELSINKI
Sähköposti: tmi@fatimawitick.com
Puhelinnumero: 040 510 1502
Rekisteristä vastaava henkilö: Kari Koskinen
Rekisterin nimi: tmi Fatima Witick asiakasrekisteri
Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus: Asiakassuhteiden hoitaminen ja yhteydenpito asiakkaaseen, tapahtumiemme tiedotusasiat, personoitu markkinointi

Rekisterin tietosisältö:
• Asiakkaan nimi
• Osoite, postinumero ja -toimipaikka
• Sähköpostiosoite
• Puhelinnumero
• Asiakasnumero
• Asiakassuhteen hoitamiseen käytettävät markkinointiviestintätiedot
• Kilpailujen osallistumistiedot
• Liittymispäivämäärä
• Tietojen viimeisin muokkausajankohta 

Säännönmukaiset tietolähteet:
• Liittymislomake tai ilmoittautumis/ostolomake tapahtumiimme tai tuoteostoihin 
• Asiakkaan tmi Fatima Witick etämyyntiin luovuttamat henkilötiedot
• Väestötietojärjestelmä (VTJ), mikäli asiakas ei ole tätä kieltänyt

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle:
Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, ellei se ole tietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen vuoksi tarpeellista. Asiakastietoja voidaan käyttää analytiikka- ja personointitarkoituksiin kolmansien osapuolten kanssa. Ostokäyttäytymis- ja selaustietoja hyödynnetään personoidun markkinoinnin tuottamiseksi. Analytiikka- ja personointitarkoituksiin käytetty tieto on anonymisoitua tai pseudonymisoitua aina mahdollisuuksien mukaan. Pseudonymisoidun tiedon pystyy yhdistämään rekisteröidyn nimeen vain määrätty osa tmi Fatima Witick henkilökuntaa, jonka toimenkuvaan asiakasrekisterin käsitteleminen kuuluu. Asiakastietoja ei luovuteta tmi Fatima Witick tai tmi Fatima Witick lukuun toimivien palveluiden ja viestinnän tuotantoon, kehittämiseen tai ylläpitoon osallistuvien tahojen ulkopuolelle muuten kuin sopimuksen, erillisen suostumuksen ja/tai nimenomaisten säädösten mukaan. Tarvittaessa tietoja luovutetaan myös viranomaisille. Viranomaispyyntö informoidaan myös rekisterissä olevalle asiakkaalle, mikäli se on lain mukaan sallittua.

Toimitamme asiakastietoja rekisteriselosteessa mainittujen käyttötarkoitusten toteuttamiseksi:
• Sähköpostimarkkinointikumppanille
• Postille/Matkahuollolle, jos asiakkaalle tarvitaan toimittaa toimittaa jotain tuotteita tai tavaroita ja valittu toimitustapa on kuljetus lähimpään Postiin tai Matkahuollon noutopisteeseen
• Analytiikka- ja tilastointikumppaneille
• Maksunvälittäjälle maksukortilla maksaessa
• Luotonmyöntäjälle, asiakkaan valitessa maksutavaksi luottoyhtiön laskun
• Perintäyhtiölle, laskujen erääntyessä ja siirtyessä perintään

Rekisterin suojauksen periaatteet:
tmi Fatima Witick käsittelee henkilötietoja Suomen kulloinkin voimassa olevan henkilötietolain mukaisesti.

Henkilötietojen suojaaminen on toiminnassamme keskeinen osa. Käytössämme on asianmukaiset tekniset, organisatoriset ja hallintoon liittyvät turvallisuusmenettelyt, joilla suojaamme kaikkia hallussamme olevia tietoja katoamisen, väärinkäytön, luvattoman käytön, luovuttamisen, muutosten ja tuhoamisen varalta.

Henkilötietojen säilytysaika:
Henkilötiedot säilytettään asiakasrekisterissä asiakassuhteen päättymiseen asti tai niin kauan kuin lainsäädäntö sitä edellyttää.

Ostotietojen säilytysaika:
Tositemateriaali säilytetään tilikauden päättymisen jälkeen alkavan seuraavan kalenterivuoden alusta lukien kuusi vuotta.

ATK-pohjainen asiakasjärjestelmä:
Ainoastaan määrätyillä tmi Fatima Witick henkilökunnalla ja tmi Fatima Witick toimeksiannosta ja lukuun toimivien yritysten (kilpailun ilmoittautumis- ja ajanottojärjestelmien toimittajat) työntekijöillä on oikeus käyttää asiakasjärjestelmän tietoja. Järjestelmän käyttäjillä on henkilökohtaiset tunnukset ja salasanat. Henkilökunta voi käyttää asiakasjärjestelmän tietoja vain tehtävän vaatimalla tavalla. Rekisteriä saavat käyttää ainoastaan henkilöt, jotka tarvitsevat sitä toimenkuvassaan. Rekisteriä käyttäviä henkilöitä sitoo vaitiolovelvollisuus. Järjestelmään tallennettu asiakastunniste on salattu eikä sitä pysty näkemään. Järjestelmä on suojattu tietoturvajärjestelmällä ulkoisia uhkia vastaan.

Rekisteröidyn oikeudet:
• Rekisteriin kuuluva henkilö voi pyytää hänestä tallennetun tiedon tarkasteltavaksi ja muokkauttaa henkilötietojaan ja markkinointilupiaan myös asiakaspalvelussamme. Tietojen muokkaus edellyttää henkilöllisyyden todentamista. Tai asiakas voi kirjautua asiakastietojärjestelmään omalla tunnuksella, jos sellainen on luotu asiakkaalle ja muuttaa omien tietojen hallinnassa tietojaan.
• Rekisteriin kuuluva henkilö voi pyytää tietonsa kirjallisena osoitteesta: tmi Fatima Witick / Kari Koskinen, Pajamäentie 6 D 58, 00360 HELSINKI. Tietojen toimittaminen postitse edellyttää henkilöllisyyden todentamista. Tai asiakas voi kirjautua asiakastietojärjestelmään omalla tunnuksella, jos sellainen on luotu asiakkaalle.
• Osallistujarekisterissämme oleva asiakas voi irtisanoa asiakkuuden ilmoittamalla siitä sähköpostitse tmi@fatimawitick.com. Asiakkuuden irtisanominen edellyttää henkilöllisyyden todentamista.
• Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, mikäli tietosuoja-asetusta ei noudateta.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

1. Kurssit myy ja järjestääTmi Fatima Witick (y-tunnus 2430573-0). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

2. Varaat paikkasi kurssille/tunnille maksamalla kurssimaksun.

3. Täytä huolellisesti yhteystietosi kursseja ostaessasi. Huomioithan että sähköpostiosoite on pakollinen.

4. Voit maksaa valitsemasi kurssit/tunnit verkkopankissa (Checkout), PayPal-tilin kautta tai tilisiirrolla (laskutuslisä 3 €).

5. Mikäli valitset maksutavaksi tilisiirron, huolehdithan siitä, että lasku on maksettu eräpäivään mennessä. Muuten osallistuminen raukeaa ja paikka menee uudestaan myyntiin.

6. Ostaessasi paikan joko kurssille tai yksittäiselle tunnille sinulla on ostoksellesi Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän peruutusoikeus. Mikäli perut kesäkaudelle 2017 ostamasi kurssin 15.4.2017 mennessä, hyvitämme koko kurssimaksun takaisin. Sen jälkeen peruutetuista kurssiosallistumisista palautetaan 50 %. Jos kuitenkin perut osallistumisesi alle 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista, veloitetaan koko kurssimaksu. kertaluontoisesti järjestettävistä tunneista palautamme osallistumismaksun vain mikäli perut osallistumisesi vähintään 14 pv ennen tunnin ajankohtaa.

7. Mikäli sinulle tulee kurssin jo alettua peruuttamaton este, esim. sairaudesta johtuva pitkäaikainen liikuntakielto, raskaus, muutto toiselle paikkakunnalle jne., siirretään käyttämättä jääneet kerrat seuraavalle kaudelle. Muunlaisesta hyvityksestä/korvauksesta sovitaan erikseen tapauskohtaisesti. Yksittäisiä poissaoloja kurssitunneilta ei korvata. Myöskään kertaluontoisesti järjestettävillä tunneilla ei ole korvauskäytäntöä.

8. Osallistumismaksu on henkilökohtainen eikä sitä voi sellaisenaan siirtää toiselle henkilölle.

9. Koko kauden kestävän pilates- tai astangajooga -kurssin ostaneet voivat osallistua muille kurssitunneille kertamaksulla ja saavat tällöin hinnasta -50 % alennuksen. Kertamaksulla tulevien on oltava lajin ja Fatiman aiempia oppilaita. Osallistumisesta on aina sovittava opettajan kanssa etukäteen. Huom! Käytäntö ei ole voimassa kesätunneilla!

10. Kurssien järjestäjällä ei ole vakuutusta oppilaille.

11. Tmi Fatima Witick käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.